Introductie professionele DXO ViewPoint 3 software.

dxo-viewpoint-3-boxshot-3d-met-screenshots-1

DXO ViewPoint 3 is dé onmisbare tool voor iedere gebruiker van groothoekobjectieven!

Transcontinenta B.V., Benelux distributeur DxO, kondigt hierbij de nieuwe DXO ViewPoint 3 software aan. DxO Viewpoint 3 is de nieuwe generatie de DxO professionele perspectiefcorrectie software. De software is beschikbaar voor Mac en Windows en is 100% gewijd aan het corrigeren van perspectiefproblemen en (groothoek) randvervormingen. De DXO ViewPoint 3 software is de onmisbare metgezel voor ieder groothoekobjectief en het is in staat om zelfs de meest complexe perspectief problemen op te lossen.

DXO ViewPoint v3 8 punten correctie.jpg

De DxO ViewPoint 3 software kan ook eenvoudig de natuurlijke vorm herstellen van onderwerpen die zich aan de randen van een foto bevinden. Als fotograaf profiteer je van alle kennis en know-how van DxO op het gebied van metingen en kalibraties van camera-objectiefcombinaties. DxO ViewPoint 3 corrigeert tonvormige-, kussenvormige-, en fisheyevervormingen. De software werkt met alle merken en type objectieven en bij een zeer groot aantal profiteer je als fotograaf ook nog eens van de automatische correcties door de DxO Optics Modules.

  • Unieke mogelijkheden voor DxO ViewPoint 3:
  • Gebruik de automatische functie of de talloze handmatige speciale controleparameters om zelfs de meest complexe perspectieven te corrigeren. Perfect voor landschap-, stadsgezichten-, en architectuurfotografie.
  • Kies bij de perspectief correctie voor 100% correctie of voor een meer natuurlijke “look”.
  • Corrigeer met een enkele klik verwrongen gezichten en lichamen/lichaamsdelen van de personen die zich aan de randen van groothoek- of groepsfoto’s voorkomen.
  • Wees creatief en simuleer een miniatuur-effect dat anders een tilt-shift objectief zou vereisen.

dxo-viewpoint-3-schilderij-correctie

DxO ViewPoint 3 kan gebruikt worden met een enkele licentie als een plugin voor DxO Optics Pro, Adobe Photoshop en Photoshop Elements, Adobe Lightroom, Apple Aperture en als een standalone applicatie voor Mac en PC.

De stand-alone DxO ViewPoint 3 licentie komt met plug-in’s voor:
• DxO OpticsPro 11
• Adobe® Photoshop® CS3, CS4, CS5, CS6, CC, CC 2014, CC 2015
• Adobe® Photoshop Elements® 9, 10, 11, 12, 13
• Adobe® Photoshop Lightroom® 3, 4, 5, 6, CC 2015
• Apple® Aperture® 3

dxo-viewpoint-v3-geleverde-plugins

Prijzen, promotie en beschikbaarheid.
De DxO ViewPoint 3 software is leverbaar vanaf eind november via de online en offline fotoretail winkels. De adviesverkoopprijs bedraagt € 79,00 incl. B.T.W. Ter introductie kan de DxO ViewPoint 3 software t/m 31 december 2016 voor een gereduceerde promotie prijs van slechts € 49,00 incl. B.T.W. aangeschaft worden.